Iedereen die een reis gaat plannen, wil van tevoren de zekerheid, wat hij/zij kan verwachten. Onze Trusted Reviews zijn behulpzaam, de juiste beslissingen met de boeking te doen. Want met onze beoordelingen vindt u het juiste hotel voor uw droomvakantie of de aanstaande businesstrip en u komt te weten, hoe vluchten van andere reizigers worden beoordeeld.

Het specifieke van Trusted Reviews: Bij ons vindt u uitsluitend beoordelingen van aantoonbaar gereisde gasten. Alleen reizigers, die een verblijf in een bepaalde hotel hebben gedaan, zullen de mogelijkheid krijgen, deze ook te kunnen beoordelen.

Na terugkeer van de reis ontvangen de gasten van hun reisportaal of reisbureau een individueel gegenereerde vragenlijst. Op deze wijze kan men zeker zijn, dat alleen authentieke beoordelingen worden verzameld. Intussen staan er meer dan 1,75 miljoenen actuele beoordelingen van hotels en vluchten ter beschikking.

Trusted Reviews staat voor 100% echte meningen van klanten. U kunt ook van de ervaringen en authentieke vlucht- en hotelbeoordelingen van onze gasten profiteren.

Meer dan 1,75 miljoenen
beoordelingen

100% echt! Wij laten uitsluitend hotelbeoordelingen en vluchtbeoordelingen van werkelijk gereisde gasten zien.

Meer dan 300.000
vakantiefoto’s

Authentiek en onverbloemd. Reizigers delen u hun belevenissen mede.

Meer dan 39.000
gewaardeerde hotels

Daarmee zijn 98% van de geboekte hotels in de Duitstalige reisbranche een gedeelte in onze gegevensbank.

Deze site wordt beoefend door Amadeus Leisure IT GmbH. Amadeus ontwikkeld software-oplossingen voor de reisdistributie op het Internet en in het reisbureau. Via de beproefde voorlichtings- en boekingsoplossingen boeken jaarlijks miljoenen klanten hun droomvakantie.

Die Amadeus IT Group SA biedt gemakkelijk toegang tot uitgebreide reisinformaties uit het algeheel productaanbod van Amadeus.

Om te waarborgen, dat boekingsbeslissingen toereikend bij de persoonlijke behoeften worden toegesneden, stellen wij reizigers alle benodigde informaties op basis van onze „Trusted Reviews“ ter beschikking. „Trusted Reviews“ – uitsluitend beoordelingen van aantoonbaar gereisde gasten.

Amadeus is de leidende aanbieder van geavanceerde technologieoplossingen voor de globale reisindustrie, met inbegrip van reisaanbieder (v.g. vliegmaatschappijen, spoor- en veerdienstmaatschappijen, etc.), reisverkopers (reisbureaus en internetpagina’s) en reiskopers (samenwerkingen en reisplanningsfirma’s). Amadeus is de grootste processor van reistransacties met een presentie in meer dan 190 landen. Het Amadeus-Systeem biedt expediënten toegang na de grootste keuze van reisaanbieders, met inbegrip van 95% van alle globaal geoffreerd lijnvluchtvelden.